Vijfgangenmenu van de maand aan 44€

Elke dinsdagavond kan u bij ons terecht voor een gastronomisch vijfgangenmenu. Enkel op reservatie.

Entrées

  • Voorgerecht

    Met tofu gevulde lolotbladeren, pruimen, shiitake, radijssalade met wakame, gepocheerde perzik, mierikswortel-slagroom
  • Voorgerecht 2

    Tomaat, watermeloen en chipotle bouillon, kikkererwtenpolenta met olijven, gebakken vermicelli van zwarte radijs, boerenkoolpoeder

Plats

  • Schotel

    Seitanschnitzel met zeewier, boekweitpannenkoek, tartaar van meloen met citroenmelisse, gedroogde tomaten, mousse van fava met kappertjes
  • Schotel

    Komkommer gefermenteerd met kefir, erwtensap met pepermunt, lacto-gefermenteerde mungbonen, gekonfijte tomaat, pickles

Dessert

  • Nagerecht

    Panna cotta van peer en citroenmelisse, perziksiroop, tuile met hibiscus, frambozenpoeder